Onze mensen. Onze prestaties. Onze toekomst.

Onze mensen maken niet alleen deel uit van dit succes – zij bepalen het! Door bestaande talenten te combineren met een constante stroom van nieuwe kennis, waardoor we steeds op de huidige en toekomstige wensen en ontwikkelingen van onze klanten in kunnen spelen, hopen wij nog betere resultaten te zullen neerzetten.

Vacatures

Wij hebben ruimte voor mensen die op zoek zijn naar een fascinerende en uitdagende zakelijke omgeving. Elke functie en uitdaging is anders, maar met steeds hetzelfde doel: het enthousiast mee groeien met een innovatieve organisatie en de wens om de eigen mogelijkheden te ontwikkelen op een wereldwijd niveau.

Bekijk ook onze arbeidsvoorwaarden om te zien welke voordelen het biedt om bij Experian te werken.

Wil jij het verschil maken? Experian plc is genoteerd aan de London Stock Exchange (EXPN) en is opgenomen in de FTSE 100-index. De jaaromzet voor het boekjaar eindigend op 31 maart 2012, bedroeg 4,5 miljard dollar. Bij Experian werken ongeveer 17.000 mensen in 44 landen.

Wat je ambities ook zijn, wij hebben wereldwijd bereik en beschikken over vele mogelijkheden om je aspiraties te vervullen. Gebruik onze online vacature database waar u kunt zoeken naar een passende functie. Zoek op Den Haag voor de huidige vacatures in Nederland.

 

Een achtergrondonderzoek maakt deel uit van ons selectieproces.