PowerCurve Collections vervangt Tallyman als de volgende evolutie van onze schuldenbeheeroplossing

Elk contact met een klant is een kans om de relatie te verstevigen. Zelfs als het gaat om schuldvordering. PowerCurve® Collections gebruikt de kracht van data en analyse, waardoor u en uw klanten meer bereiken. 

Een gezonde economie. Innovatie in technologie. Digitaal vaardige klanten. Klinkt als de hoofdingrediënten voor een groeirecept. Maar soms krijgen klanten te maken met moeilijke tijden. En moet u meer weten over hun situatie, zodat u het beste plan van aanpak kunt bepalen. Een aanpak die steeds het risico minimaliseert, de relatie behoudt en eerlijk en doeltreffend blijft. U stond voor de uitdaging om al die inzichten samen te voegen en deze om te zetten in efficiënte en doeltreffende actie. Tot nu toe.

Wat doet het

 

PowerCurve® Collections brengt alles samen, gebruikt de kracht van data en analyse voor een proces dat op maat gemaakt en eerlijk is. Het verzamelt data van diverse bronnen om een nauwkeurig beeld te krijgen van de klant. Het past analyse en modellen toe om te helpen bij het bepalen van het meest geschikte tijdstip en het meest geschikte kanaal om contact op te nemen. Met een moderne gebruikersinterface kunnen de vorderaars een strategie ontwerpen en uitvoeren die efficiënt is en de regels naleeft.

PowerCurve Collections omvat een online portal voor klanten om hun accounts te beheren, betalingsschema’s te maken, betalingsbeloften te maken en betalingen uit te voeren op een discrete en eenvoudige manier.

Belangrijkste voordelen

 

  • Personaliseren van het vorderingsproces
  • Verhogen van schuldvordering en maximaliseren van winst
  • Verminderen van slechte schulden
  • Verbeteren van cashflow en stimuleren van groei
  • Verlagen van de vorderingskosten
  • Naleven van de regelgeving
  • Verbeteren van de klantervaring
  • Verbeteren van klantherstel
  • Realiseren van een sneller rendement op investering

Expertise

 

Wij zijn trots op onze 30-jarige ervaring om bedrijven over de hele wereld te helpen om betere en zelfverzekerdere beslissingen te nemen tijdens alle fasen van de ‘customer journey’. Of u nu een nieuwe klant aantrekt, nieuwe diensten toevoegt aan een bestaande relatie of een klant helpt bij financiële problemen, onze systemen en experts helpen u bij elke stap.

De technologische voortgang, klantvoorkeuren en vereisten in de wetgeving veranderen in sneltreinvaart en velen zullen zeggen dat de vorderingsstrategieën al jaren onveranderd zijn gebleven. Het is tijd voor verandering. Met meer dan 120 installaties over de hele wereld heeft de onafhankelijke onderzoeksgroep CEB ons wereldwijde vorderingssysteem erkent als een "best-in-class" product voor vorderingen. Wij hebben die capaciteiten gebundeld in ons wereldwijde PowerCurve besluitvormingsplatform voor een uitgebreid schuldenbeheersysteem dat beslissingen kan nemen op basis van data en analyses.

PowerCurve®

  • Verzenden

Infographics

infographic


´╗┐