PowerCurve™

Geavanceerde, geautomatiseerde, dynamische besluitvorming gedurende de hele levenscyclus van de klant

Organisaties zijn op zoek naar de beste manieren om winstgevende groei te realiseren, waardoor de belangen voor elke klantenbeslissing groter worden. Geconfronteerd met meer gegevens, toenemende concurrentie, meer druk van regelgeving en hogere verwachtingen van de consument, zoeken zij naar de sleutel tot winstgevende groei.

Succesvolle bedrijven weten dat ze hun data moeten benutten om slimmere, gefundeerde beslissingen te nemen, die de processen optimaliseren en voldoen aan complexe, nieuwe beleidsrichtlijnen.

Maak kennis met PowerCurve™

PowerCurve™ biedt meer dynamiek, flexibiliteit, zeggenschap en inzicht tijdens uw besluitvormingsproces. Met PowerCurve van Experian, kunt u de waarde van uw data ontsluiten om accurate, op analyses gebaseerde beslissingen te nemen, snel, efficiënt en frequent. Hierdoor kunt u consumentengedrag beter voorspellen, anticiperen op de veranderingen, risico's beperken en strategische besluitvorming stimuleren terwijl u klanten werft, klantrelaties beheert en versterkt.

Wereldwijde innovatie met lokale expertise

Experian biedt meer dan drie decennia bewezen expertise op het gebied van het verrijken van klantgegevens en het opbouwen van zinvolle analyses om organisaties te helpen met het opbouwen van winstgevende klantrelaties.

PowerCurve profiteert van de wereldwijde ervaring die Experian heeft in het leveren van deskundige besluitvormingstools aan organisaties. PowerCurve is een wereldwijd platform dat eenvoudig lokaal te implementeren is en dat volledig aan te passen is om te voldoen aan lokale wetgeving.

Gratis advies

Maak een afspraak met één van onze experts.

Contact

Bekijk de video

PowerCurve Platform