Ons doel? Wij vergroten uw inzicht door …

  • … de meest accurate en uitgebreide consumenten- en zakelijke gegevens te verzamelen;
  • … zeer geavanceerde statistische analysemethoden te ontwikkelen;
  • … alle informatie te bundelen. U kunt hierdoor de beste beslissingen nemen en meer winst maken!

Experian is leider binnen de branche en levert uw bedrijf waardevolle inzichten. Dankzij onze gegevens en analyses kunt u nieuwe markten benaderen, de respons vergroten en uw inkomsten verhogen. U communiceert immers efficiënter met uw klanten. Ook kunt u uw kredietrisico beperken dankzij onze uitgebreide kredietdatabases. En, u kunt gebruikmaken van onze uitstekende incasso-instrumenten met een duidelijke meerwaarde in de uitvoering en invordering. Verder helpen wij uw bedrijf graag de activa te beschermen op basis van inzichten en instrumenten gericht op het voorkomen van fraude. Op deze website vindt u meer informatie over deze en andere diensten uit ons uitgebreide aanbod.

Fraude en verificatie

Heeft uw bedrijf te maken met mogelijke fraude? Of wilt u dit juist voor zijn? Bescherm dan uw bedrijf en activa door gebruik te maken van de onderzoeksmogelijkheden en fraudebescherming van Experian. Wij bieden daarnaast nog vele andere soorten verificatiesystemen.

Incasso en invordering

Experian helpt u graag bij het in goede banen leiden van incasso en invordering. Vind vergeten rekeningen, bepaal welke schuldportefeuilles de hoogste inkomstenpotentie hebben en pas de incasso aan op basis van het type schuld. Gebruik vervolgens de gegevensanalyse en software van Experian om uw invorderingsactiviteiten te beheren en te maximaliseren.