Ons doel? Wij vergroten uw inzicht door …

  • … de meest accurate en uitgebreide consumenten- en zakelijke gegevens te verzamelen;
  • … zeer geavanceerde statistische analysemethoden te ontwikkelen;
  • … alle informatie te bundelen. U kunt hierdoor de beste beslissingen nemen en meer winst maken!

Experian is leider binnen de branche en levert uw bedrijf waardevolle inzichten. Dankzij onze gegevens en analyses kunt u nieuwe markten benaderen, de respons vergroten en uw inkomsten verhogen. U communiceert immers efficiënter met uw klanten. Ook kunt u uw kredietrisico beperken dankzij onze uitgebreide kredietdatabases. En, u kunt gebruikmaken van onze uitstekende incasso-instrumenten met een duidelijke meerwaarde in de uitvoering en invordering. Verder helpen wij uw bedrijf graag de activa te beschermen op basis van inzichten en instrumenten gericht op het voorkomen van fraude. Op deze website vindt u meer informatie over deze en andere diensten uit ons uitgebreide aanbod.

Klantenwerving en market intelligence

Wilt u het werven van klanten kosteneffectiever en minder risicovol maken? Zet dan de databases, software voor doelgroepmarketing en oplossingen voor market intelligence van Experian in. Hiermee brengt u alleen kredietwaardige consumenten en kleine bedrijven in kaart, die een grote kans hebben op uw nieuwe aanbiedingen te reageren. Kortom: optimaliseer uw inspanningen.

Klantinzicht en klantmanagement

Om uw klantrelaties te versterken, is het belangrijk dat u uw klanten zo goed mogelijk leert begrijpen. Met de expertise van Experian op het gebied van datamanagement heeft u het voordeel van geavanceerde scoringsmodellen in combinatie met analyses. Zo kunt u succesvolle strategieën voor klant- en kredietportefeuillebeheer uitvoeren en uw klantrelaties maximaliseren.

Risicomanagement

Risicobeheer is - zeker in onze snelle economie - essentieel voor het beperken van winstverlies. Daarom maken de programma’s van Experian gebruik van voorspellende scoringsmodellen. Hierdoor kunt u uw portefeuille beter segmenteren. Daarnaast maken onze applicaties gebruik van waarschuwingssystemen en berichtdiensten. U kunt de data dan direct analyseren, waarna u actie kunt ondernemen. Bijvoorbeeld om afschrijvingen te verminderen of kansen op extra inkomsten te benutten.

Fraude en verificatie

Heeft uw bedrijf te maken met mogelijke fraude? Of wilt u dit juist voor zijn? Bescherm dan uw bedrijf en activa door gebruik te maken van de onderzoeksmogelijkheden en fraudebescherming van Experian. Wij bieden daarnaast nog vele andere soorten verificatiesystemen.

Incasso en invordering

Experian helpt u graag bij het in goede banen leiden van incasso en invordering. Vind vergeten rekeningen, bepaal welke schuldportefeuilles de hoogste inkomstenpotentie hebben en pas de incasso aan op basis van het type schuld. Gebruik vervolgens de gegevensanalyse en software van Experian om uw invorderingsactiviteiten te beheren en te maximaliseren.