Nov 2023 | News |

Herman Peeters en Maryna Russell van Experian Nederland presenteerden op Credit Expo Nederland 2023 over “Duurzaam Credit Management”, waarbij ze ingingen op de impact van fraude op bedrijven in de krediet- en financiële sectoren. Daarnaast ontving Experian de VVCM Credit Management Innovation Award voor zijn cloudgebaseerde fraudeoplossing, Aidrian, die wordt erkend vanwege zijn nauwkeurigheid van 99,9% bij het identificeren van transacties. Martijn Kruizinga, Client Director bij Experian Nederland, nam de award in ontvangst tijdens het evenement en benadrukte het belang van innovatie in fraudepreventie. Aidrian, aangedreven door AI-gestuurde machine learning en apparaatprofilering, beperkt niet alleen fraude, maar zorgt ook voor een soepele ervaring voor klanten tijdens transacties en onboarding.

Herman Peeters, Senior Global Consultant, en Maryna Russell, Sales Director, van Experian Nederland presenteerden op Credit Expo Nederland 2023! Ze leidden een boeiend gesprek over “Duurzaam Credit Management” te midden van de realiteit van fraude die van invloed is op bedrijven in de krediet- en financiële sector.

Bovendien ontving Experian tijdens Credit Expo, wat plaatsvond in Den Bosch, de VVCM Credit Management Innovation Award voor de oplossing Aidrian. Deze op de cloud-gebaseerde fraudeoplossing, aangedreven door machine learning, ondersteunt bedrijven bij het nauwkeurig opsporen van fraude. De winnaars werden aangekondigd tijdens Credit Expo, het jaarlijkse kennis- en netwerkevent voor de Nederlandse Credit Management Sector, voor de VVCM Credit Management Innovation Award en het SRCM Duurzaam Accent. Martijn Kruizinga, Client Director bij Experian Nederland nam de award in ontvangst.

“Wij zijn enorm trots dat wij deze award in ontvangst mogen nemen. Dit onderstreept het belang van innovatie op het gebied van fraudepreventie in een fraudelandschap wat steeds complexer wordt”, zegt Herman Peeters, Principal Consultant bij Experian Nederland. “Wij zijn blij dat het belang van fraudepreventie door artificiële intelligentie (AI) en machine learning (ML) op de juiste manier in te zetten, wordt erkent. Wij kijken er naar uit om nog meer bedrijven te ondersteunen bij het verbeteren van de nauwkeurigheid van hun beslissingen tegen fraude.”

Aidrian

Aidrian combineert AI-gestuurde machine learning-technologie met gegevens over apparaatprofielen. Hierdoor stijgt de nauwkeurigheid van fraudedetecties aanzienlijk. De fraudeoplossing van Experian biedt bij het identificeren van transacties een nauwkeurigheid van 99,9%. Naast het beperken van fraude, zorgt dit dat klanten een soepele en probleemloze checkout en onboarding ervaren.

Klik hier voor meer informatie over Aidrian.