Incasso

Verbeter de schuldinvordering en verlaag de kosten voor uw bedrijf

Contact

Implementatie van betere incassostrategieën

Experian helpt uw bedrijf graag bij de ontwikkeling van gerichte incassostrategieën. Dit doen wij met behulp van onze toonaangevende informatiedatabase, software en expertise in incasso. Zo kunnen wij eenvoudig debiteurrekeningen vaststellen en deze segmenteren en prioriteren. Het resultaat: u verlaagt de kosten, vergroot de efficiëntie en maximaliseert uw invorderingsactiviteiten.

Volledige en accurate incassodata

Met incassodatamanagement traceert, zuivert, valideert en verrijkt u uw data. U krijgt de juiste contactpersoon, de juiste details en zoveel mogelijk klantdata. Kortom, u bent ervan verzekerd dat u uw klanten echt kent.

 

Inzicht in incassodata

Wilt u inzicht verkrijgen in incassodata, zodat u het gedrag, risico en de omstandigheden van elke klant gaat begrijpen? Gebruik dan onze analyses door middel van scoremethoden.

 

Segmentatie voor incassostrategie

Door segmentatie toe te passen, ontwikkelt u passende en doeltreffende acties, timing en communicatie voor uw incassostrategie. Zo kunt u zich met precisie op uw klanten richten.

 

Effectief management van het incassoproces

Om de interactie met uw klanten te verbeteren, kunt u incassoactiviteiten implementeren en beheren. Experian ondersteunt u graag bij het effectief management hiervan. Dit zorgt voor een gestroomlijnd proces, waarin automatisering en de inzet van efficiënte middelen een belangrijke rol spelen.

 

Deskundig incassoadvies

Experian geeft uw bedrijf deskundig incassoadvies, zodat u uw incassoactiviteiten kunt verbeteren. Het gevolg: een verhoging van de winst!