Maak goed onderbouwde beslissingen over uw klanten

PowerCurve ™

Geavanceerde, geautomatiseerde, dynamische besluitvorming gedurende de hele levenscyclus van de klant

Organisaties zijn op zoek naar de beste manieren om winstgevende groei te realiseren, waardoor de belangen voor elke klantenbeslissing groter worden. Geconfronteerd met meer gegevens, toenemende concurrentie, meer druk van regelgeving en hogere verwachtingen van de consument, zoeken zij naar de sleutel tot winstgevende groei.

Succesvolle bedrijven weten dat ze hun data moeten benutten om slimmere, gefundeerde beslissingen te nemen, die de processen optimaliseren en voldoen aan complexe, nieuwe beleidsrichtlijnen.

Maak kennis met PowerCurve™

PowerCurve™ biedt meer dynamiek, flexibiliteit, zeggenschap en inzicht tijdens uw besluitvormingsproces. Met PowerCurve van Experian, kunt u de waarde van uw data ontsluiten om accurate, op analyses gebaseerde beslissingen te nemen, snel, efficiënt en frequent. Hierdoor kunt u consumentengedrag beter voorspellen, anticiperen op de veranderingen, risico's beperken en strategische besluitvorming stimuleren terwijl u klanten werft, klantrelaties beheert en versterkt.

Wereldwijde innovatie met lokale expertise

Experian biedt meer dan drie decennia bewezen expertise op het gebied van het verrijken van klantgegevens en het opbouwen van zinvolle analyses om organisaties te helpen met het opbouwen van winstgevende klantrelaties.

PowerCurve profiteert van de wereldwijde ervaring die Experian heeft in het leveren van deskundige besluitvormingstools aan organisaties. PowerCurve is een wereldwijd platform dat eenvoudig lokaal te implementeren is en dat volledig aan te passen is om te voldoen aan lokale wetgeving.

Een overtuigend, innovatief, modulair besluitvormingsplatform, waarin de hele klantlevenscyclus wordt meegnomen. PowerCurve biedt een uitgebreide functionaliteit, eigen speelruimte en meer grip op al uw interacties met klanten. Verder kunnen  analyses, gegevensinformatie en operationele uitvoering worden gecombineerd in één platform.

Het PowerCurve-platform van Experian is speciaal ontworpen om navolging van regelgeving, kosteneffectief werken en klantenservice te ondersteunen. En in tegenstelling tot bij soortgelijke tools, is er bij PowerCurve geen dure aanpassing nodig . Het is volledig modulair en kan naar eigen inzicht worden aangepast als uw bedrijf bijvoorbeeld groeit, waardoor u meer zeggenschap heeft over uw belsuitvorming dan uw concurrenten.

PowerCurve kan worden geïnstalleerd binnen uw eigen IT-omgeving, door de functies te integreren die u nodig hebt, zo kunt u de kosten t beheersen en het rendement op bestaande investeringen in software behouden. Het platform kan ook worden geleverd als een service vanuit een veilige, gehoste omgeving in  één van onze datacenters als dat wenselijk is.

  • Uw klantenwerving automatiseren en uw data inzetten om segmentatie en targeting te verbeteren.
  • Snel flexibele strategieën maken en implementeren om de winstgroei te vergroten.
  • Uw klanten analyseren en hun profiel bepalen om bestaande relaties en risiconiveaus te begrijpen.
  • Klantwerving, grip op klantenrisico en invordering maximaliseren.
  • Gegevens en analyses integreren in uw besluitvorming.
  • Consequent op kosteneffectieve en succesvolle wijze complexe klantenbeslissingen nemen.

Gratis advies

Maak een afspraak met één van onze experts.

Bekijk de video